ESOP - perspektívna vlastnícka alternatíva? - Lysák, Ladislav
Uplatňovanie spoločností ESOP v USA. Oblasti, v ktorých sa ESOP uplatňuje. Čo je podstatou ESOPu. Čo získavajú zamestnanci. Príklady prosperujúcich inštitúcií zo systému ESOP v USA.