Novela zákona o sociálnom poistení - Mičudová, Tatiana
Okrem významných zmien v oblasti výšky sociálnych dávok a platenia poistného sa novelou zákona o sociálnom poistení pre zamestnávateľov zavádzajú dve najpodstatnejšie zmeny, a to zvýšenie maximálnych vymeriavacích základov pre platenie poistného a rozšírenie okruhu osôb povinných platiť poistné.