Projektový manažment ako perspektívna oblasť rozvoja priemyselného inžinierstva a využívania znalostného potenciálu podnikov - Marsina, Štefan
Definovanie premyselného inžinierstva. Vývoj projektového manažmentu. Možnosti uplatnenia projektového manažmentu v podniku. Implementácia stratégie a funkčné útvary podniku. Projektovo-orientovaná organizácia. Rozvoj projektového manažmentu.