Inštitucionálny kontext podpornej politiky vo vidieckych regiónoch - Tvrdoň, Jozef
Podporná politika v podmienkach vidieckeho typu regiónov. Závery vyplývajúce z konfrontácie teoretických prístupov a výsledky hodnotenia podpornej politiky v skúmanom regióne. Možnosti uplatnenia získaných poznatkov v ekonomike Slovenska.