Malé mestá - priestor a možnosti kreatívnych činností - Ivaničková, Alžbeta
Teoretické a empirické analýzy zamerané na využitie priestoru malých miest pre kreatívne činnosti. Význam územného kapitálu ako základu pre tvorbu kreatívnej ekonomiky v malých mestách.