<The> Profitability of banking sector in Slovak Republic - Ďurech, Richard
Slovenský bankový sektor v kontexte svetovej hospodárskej krízy. Špecifiká slovenského bankového sektora. Vývoj ziskovosti slovenského bankového sektora (2006-2011). Vývoj štruktúry čistého zisku (2009-2010).