Manažérska profesia v kontextoch kreativity - Suntingerová, Ľudmila
Štyri zložky výskumu kreativity. Schopnosti a vlastnosti kreatívnej osobnosti. Špecifické charakteristiky manažérskej činnosti. Podpora konštruktívneho nekonformného správania. Schopnosť využívania humoru. Odporúčania pre prax manažmentu.