Priemyselné inžinierstvo a dnešok - Lipták, František
Genéza priemyselného inžinierstva. Náčrt obsahu a poslania klasického priemyselného inžinierstva. Spojitosti priemyselného inžinierstva s disciplínami tretieho tisícročia.