Globalizácia a riadenie rizika v medzinárodnom podnikaní poistného sektora - Jamborová, Erika Mária
Autorka sa zamerala na globalizáciu a jej dosahy na nutné úpravy súčasného manažmentu rizika v poisťovniach, ako aj na úpravu regulácie podnikania v poistnom sektore, a to najmä s prihliadnutím na súčasnú finančnú a hospodársku krízu.