Interkultúrne dimenzie v procese transformácie strednej a východnej Európy - Theodoulides, Lenka
Prezentácia výsledkov kvalitatívneho výskumu založeného na prípadových štúdiách a rozhovoroch s manažérmi pracujúcimi pre zahraničné podniky pôsobiace v regióne strednej a východnej Európy.