Konkurencieschopnosť slovenských podnikov a možnosti jej porovnávania - Malega, Peter
Konkurencieschopnosť a jej úrovne. Konkurencieschopnosť podniku. Konkurencieschopnosť slovenských podnikov. Benchmarkingové hodnotenie podniku. Metódy porovnávania konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť v oceliarskom priemysle. Prejavy krízy v oceliarskych podnikoch na Slovensku.