Jazyk politiky a pravdivosť - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Politika a hovorenie pravdy. Niekoľko príkladov nedodržania sľubov a verejných klamstiev politikov. Účelovo prispôsobené informácie, deformované prezentovanie skutočnosti. Problematika politickej komunikácie ako predmet záujmu mnohých vedcov. Princíp etiky v politickej komunikácii.