Psychologické aspekty individuálnej a tímovej vedeckej práce - Pápaiová, Adriana
Problematika psychologických aspektov individuálnej vedeckej práce a tímovej vedeckej spolupráce. Rozdiely medzi týmito dvoma vedeckými procesmi. Fázy písania individuálnej vedeckej práce. Všeobecne platné psychologické aspekty a rozdiely, ktoré usmerňujú priebeh individuálnej a tímovej vedeckej práce.