Štýly vedenia ľudí a zručnosti manažérov vyskytujúce sa v slovenskej manažérskej praxi - Procházková, Katarína, 1983-
Teória vedenia ľudí "cesta-cieľ". Manažérske zručnosti podľa R. Katza. Parciálne výsledky výskumu v oblasti štýlov vedenia definovaných na základe teórie "cesta-cieľ". Parciálne výsledky v oblasti definovaných manažérskych zručností. Výskyt a štruktúra manažérskych zručností z pohľadu úrovní riadenia.