Innovations of financial distress prediction models - Kravec, Michal, 1986-
Popis evolúcie modelov predikcie finančnej tiesne. Metódy sú rozdelené podľa klasifikácie práce Kumar – Ravi na štatistické, inteligentné, hybridné prístupy a tie, ktoré sa nedajú kategorizovať podľa tohto delenia.