Rola malých štátov v Európskej únii. Analýza pozície Rakúska - Vasilenková, Diana
Analýza postavenia a rola malého štátu, Rakúska a jeho správania v EU. Zahraničná a bezpečnostná politika Rakúska. Rakúska spolupráca v Európe a na Strednom východe. Rakúsko v zahranično-bezpečnostnej oblasti EU. Predsedníctvo Rakúska v Rade EU. Neutralita Rakúska.