Stratégia riešenia informačnej bezpečnosti doma a v zahraničí - Beláňová, Benita, 1973-
Informačná bezpečnosť a právny rámec ochrany informácií v Slovenskej republike. Najzávažnejšie ohrozenia IS v slovenských podnikoch. Normy a štandardy pre bezpečnosť informačných systémov. Medzinárodná spolupráca a informačná bezpečnosť vo svete.