Efektívne využívanie informačných systémov a technológií pri moderných manažérskych metódach a technikách v modelovaní nových organizačných systémov - Bodiš, Miloš
Hľadanie systémových riešení a presadzovanie systémového prístupu na znalostné, ľudské, materiálne i časové zdroje, naznačujú vznik nového manažérskeho smeru zvaného "simplicity-minded management"(manažment založený na jednoduchosti). Manažérske nástroje novej generácie, ktoré umožnia manažérom navrhovať riešenia problémov so zohľadnením veľkého množstva faktorov.