Portál - využitie open-source redakčného systému na vybudovanie portálu - Černý, Matej, 1982-
Predstava o portáli v organizácií, na čo sa dá využiť a akú funkcionalitu poskytuje. Možnosti prechodu od obyčajnej webovej prezentácie k portálu. Súhrn technológií, ktoré fungujú spoločne ako prezentačný nástroj pre bezpečné poskytovanie informácií v organizácii.