For solution to every problem is at the edge of the tongue - Urbančíková, Kristína
V konkurenčnom a dynamickom podnikateľskom prostredí je komunikácia veľmi dôležitá, pretože so sebou prináša úspech ako aj samotné prežitie spoločnosti. Z toho dôvodu manažéri musia ovládať a zároveň neustále zlepšovať svoje komunikačné zručnosti. Prezentácia všeobecného modelu komunikácie. Model a základné črty obchodnej komunikácie. Dôležitosť dobrého rečníka a v neposlednom rade aj bariéry v procese komunikácie. Verbálna obchodná komunikácia a písomná komunikácia.