Public finances vs. tax policy of the state during financial crisis - Schultzová, Anna
Efektívnosť daní a daňového systému. Trvalo udržateľný vývoj verejných financií v Európskej únii. Vybrané opatrenia na konsolidáciu verejných financií v oblasti daní v Slovenskej republike. Dane z pridanej hodnoty.