Support of small and medium enterprises, private equity and venture capital in Slovak Republic - Horvátová, Eva, 1958-
Charakteristika pojmov: malý a stredný podnik, súkromný majetok a rizikový kapitál. Segmentácia malých a stredných podnikov (MSP) v Slovenskej republike. Štátna podpora MSP na Slovenku. Podpora MSP z iných zdrojov. Rizikový kapitál na Slovensku.