Racionálne správanie na finančných trhoch - Pilch, Ctibor, 1957-
Správanie sa investorov na finančných trhoch. Kognitívne a emočné odchýlky správania sa. Reprezentatívnosť a dostupnosť informácií na finančných trhoch. Kategorizácia informácií. Úzky uhol pohľadu.