Vybraná specifika marketingu sociální firmy - Herzánová, Radmila
Využitie jednotlivých marketingových nástrojov v sociálnom podnikaní. Úspešný marketing sociálnej firmy a správne vymedzenie cieľových skupín, na ktorú má byť marketing zameraný. Sociálne podnikanie v širšom vymedzení.