Atraktívnosť Slovenska ako cestovného cieľa z hľadiska dopytu domáceho obyvateľstva - Pompurová, Kristína
Výsledky prieskumu, ktorý bol zameraný na zistenie atraktívnosti Slovenska ako cestovného cieľa z hľadiska uspokojeného aj potenciálneho dopytu domáceho obyvateľstva.