Approaches to entepreneurial financial performance evaluation - Slivková, Adela, 1986-
Hodnotenie finančnej výkonnosti podniku. Úloha finančných manažérov - zabezpečenie stability alebo rastu podniku. Individuálne prístupy zabezpečenia finančnej výkonnosti podniku. Metodológia. Výsledky a diskusia. Indikátor EVA (Economic Value Added).