Analýza implementácie štandardov kvality vo vybraných zariadeniach sociálnych služieb - Janigová, Emília
Teoretická a praktická analýza štandardov podmienok kvality sociálnych služieb v sieti poskytovateľov sociálnych služieb podľa zákona č. 448/2008 Z. z. Ekonómia, manažment, sociálna práca a špecifiká sociálnych služieb.