Stock Market Networks: the Dynamic Conditional Correlation Approach - Lyócsa, Štefan, 1982-
Siete tvorené akciovými trhmi. Dynamické podmienené korelácie (dynamic conditional correlations - DCC). KĹzavé korelácie. Kostra grafu. Dáta a metodológia. Ekonomická relevancia MSTs-DCC. Dynamika MSTs-DCC. Výsledky a diskusia.