Use of optimization techniques in a selected enterprise - Andrejkovič, Marek
Využitie optimalizačných techník a štatistických metód vo vybraných podnikoch. Proces zlepšenia, projekt zlepšenia. Riešenie problému identifikovaného vo vybranom podniku v Košiciach.