Faktory ovplyvňujúce produktivitu práce - Lennerová, Ivana, 1979-
Produktivita práce je jedným z hlavných ukazovateľov neustáleho zvyšovania výkonnosti a predpokladom úspešnej realizácie cieľov podniku. Prestoje ako časový faktor poklesu produktivity práce.