European repo market as a part of the international financial market - Malacká, Viera
Intenzívny rast repo trhu v Európe začal v rokoch 1990. Repo a jeho využitie centrálnymi bankami v ich menovej politike. Analýza repo transakcií. Európsky repo trh pred finančnou krízou až do roku 2011.