Finance management of the Slovak agriculture - Grznár, Miroslav
Analýza finančných nástrojov pre reguláciu poľnohospodárstva v Slovenskej republike. Vplyv finančných faktorov na prosperitu a vývoj fariem. Finančná pozícia slovenských fariem v skupine fariem vybraných krajín Európskej únie. Predmet prieskumu, metódy, výsledky a diskusia.