<The> reform of the members’ quotas, voting power and governance in the International Monetary Fund - Jankovská, Anežka
Ciele reformy členských kvót a vládnutia v Medzinárodnom menovom fonde (IMF). Zmeny vzorca kalkulácie členských kvót IMF. Vývoj členských kvót, modernizácia.