Vplyv korupcie na ľudský rozvoj vo vybraných rozvojových krajinách - Bašteková, Andrea
Ľudský rozvoj a vybrané faktory, ktoré naň môžu mať určitý vplyv. Analýza rozvojovej pomoci vo vzťahu k odvetviam podporujúcim ľudský rozvoj.