Implementácia manažmentu kľúčových zákazníkov na Slovensku (vybrané oblasti) - Poliačiková, Eva
Zmeny, prínosy a riziká zavádzania koncepcie manažmentu kľúčových zákazníkov. Prístupy vo výrobnom procese. Prístupy v úprave organizačnej štruktúry a personálne zmeny. Prístupy k informačným technológiám. Prístupy v oblasti cenovo-kontraktačných podmienok.