Súťažná politika EÚ a konkurencieschopnosť SR - Šagát, Vladimír
Možnosti riešenia súčasnej ekonomickej a finančnej krízy EÚ a znižovanie konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky prostredníctvom súťažnej politiky EÚ.