<The> Basel III and capital of the slovak banking sector: empirical analysis - Zimková, Emília
Kvantifikácia vplyvu nových bazilejských pravidiel regulácie, ktoré sú známe ako Basel III na kapitál bánk pôsobiacich v slovenskom bankovom sektore.