Spätné odkupy amerických spoločností v Q2 2012 - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Rok 2012 pokračuje na americkom kapitálovom trhu v pozitívnej nálade, čo sa prejavilo v raste hodnôt hlavných amerických indexov skoro na historické maximá.