Ľudský činitel v technologických procesoch - Strelcová, Stanislava
Problematika pôsobenia ľudského činiteľa v technologických procesoch. Charakteristika postavenia ľudského činiteľa v systéme človek – stroj a rozdiely vo vnímaní ľudskej chyby v minulosti a v súčasnosti. Popis faktorov ovplyvňujúcich ľudského činiteľa v technologickom procese a príčiny vzniku ľudskej chyby.