Japonská kvalita z pohledu (mezi)lidského - Skaláková, Eva
Ľudský rozmer výrobných systémov japonských firiem. Najúspešnejšie a najproduktívnejšie firmy na svete. Japonské firmy, manažéri a pracovníci.