Reflexie krízového manažmentu - Grznár, Miroslav
Prejavy krízy vo výrobných odvetviach Slovenskej republiky. Strategické a externé riziko. Krízou najviac postihnuté odvetvia. Odporúčania akademickej a teoretickej sféry na riešenie krízy. Opatrenia podnikov na riešenie krízy. Kríza a podniková prax v SR. Kríza a ekonomika najväčších nefinančných podnikov v SR.