The Impact of Democracy on Well-being - Orviská, Marta
Môže vláda priamo ovplyvniť blaho, šťastie? Demokracia a jej vplyv na blaho. Faktory ovplyvňujúce blaho. Dáta a empirická formulácia. Empirické výsledky. Využitie súboru dát z rôznych krajín sveta.