Družstevní podnikání po švýcarsku - Kapoun, Jan
Migros - federácia nezávislých družstiev vo Švajčiarsku. Príklad úspešnej spoločnosti, ktorá si váži princípy udržateľného rozvoja. Vznik spoločnosti, portfólio jej činnosti, vznik federácie družstiev. Inovácie a udržateľný rozvoj.