Jak nastavit efektivní vnitrofiremní komunikaci - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Predpoklady kvalitnej vnúptropodnikovej komunikácie. Najčastejšie sa vyskytujúce problémy. Komunikačné kanály: vertikálny, horizontálny a diagonálny komunikačný kanál. Komunikačné kompetencie.