Moderní metody udržení stávajícího zákazníka - Uldrich, Miloš
Niekoľko rád ako si udržať zákazníkov. Ako spoznať tendenciu klienta k obchodu. Aj malé zisky sú zisky. Segmentácia zákazníkov. Poznanie postoja zákazníka. Trendy udržania si zákazníkov.