Inovačné metódy manažérskeho hodnotenia - Malák, Miroslav
Využitie rozhodovacej analýzy, ktorú je možné aplikovať v procese hodnotenia montáže automatickej práčky. Vytvára a vyhodnocuje referenčnú metodiku ich aplikácie do vybraných problémových oblastí montáže. Prístupy riešenia vychádzajú z dôkladnej analýzy výrobku, technologického postupu montáže a zohľadňujú široké spektrum individuálnych požiadaviek.