Ťažiskové princípy controllingu ľudského kapitálu v podniku - Dubcová, Gabriela, 1968-
Controlling je systém plánovania, kontroly a starostlivosti o informačné toky, ktorého cieľom je neustále prispôsobovanie sa meniacim podmienkam. Ľudský kapitál ako element vzdelania a vedomostí je kľúčovou podmienkou pre rast úspešnej spoločnosti. Úlohy, nástroje a systém hodnotenia controllingu ľudského kapitálu.