Zmeny podľa novely zákona o sociálnom poistení - Strýčková, Jolana
Vymeriavací základ od 1.1.2013 na účely platenia sociálneho a zdravotného poistenia. Povinné príspevky, poistné a dávky podľa novely zákona o sociálnom poistení. Platenie poistného z dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru od 1.1.2013. Zmeny v starobnom dôchodkovom sporení.