Peňažné nároky zamestnancov počas sviatkov - Mačuha, Miroslav
Dni sviatkov podľa zákona o sviatkoch. Mzda za prácu vo sviatok. Čerpanie náhradného voľna za prácu vo sviatok. Súbeh práce vo sviatok a práce nadčas. Vymedzenie sviatkov na pracoviskách s nočnými zmenami. Sviatok a čerpaná dovolenka. Zamestnanci pri výkone práce vo verejnom záujme. Zamestnanci štátnej služby.