Vplyv globalizácie na hospodársku politiku - Blašková, Mária
Vybrané problémy globalizačného procesu a realizácia hospodárskej politiky. Pozitívne a negatívne aspekty a následky globalizácie. Nástroje a metódy pri realizácií hospodárskej politiky štátu. Implementácia hospodárskej politiky. Eliminovanie negatívnych dôsledkov globalizácie.